Maltepe sahilinde ceset bulundu

Maltepe sahilinde ceset bulundu

İstanbul, Maltepe Yalı Mahallesi'nde bulunan sahilde kayalıklara sıkışmış vaziyette bir ceset bulundu. Erkek olduğu tespit edilen ceset, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

İstanbul'da, Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı çalışan bir güvenlik görevlisi, devriye gezdiği sırada Maltepe Yalı Mahallesi'nde bulunan sahilde, kayalıklara sıkışmış bir ceset fark etti. Güvenlik görevlisi durumu hemen polis, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kayalara sıkışan cesedi çıkartıp polis ekiplerine teslim etti. Cesedin üzerinde incelemelerde bulunan olay yeri polis ekipleri, ilk incelemelerde kayalıklara sıkışan cesedin bir erkeğe ait olduğunu ve uzun süre denizde bulunduğunu tespit etti. Savcının incelemesinin ardından, ceset Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri olaya dair soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN