Maltepe'de alacak verecek tartışması kanlı bitti: Ruhsatsız silahıyla ortağını öldürdü

Maltepe'de alacak verecek tartışması kanlı bitti: Ruhsatsız silahıyla ortağını öldürdü

Maltepe'de bir ganyan bayisinde ortaklık yapan Serdar Kaya ve Gökmen Karakaya'nın alacak verecek tartışması kanlı bitti. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda Karakaya, ruhsatsız silahıyla Serdar Kaya'yı başından yaraladı. Kaya olay yerinde hayatını kaybederken Karakaya ise polis ekiplerine teslim oldu.

Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi İkinci Okul Caddesi'ndeki bir ganyan bayisinde, iş yerinin ortakları Serdar Kaya (52) ve Gökmen Karakaya (42) arasında öğle saatlerinde alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü.

Gökmen Karakaya, ruhsatsız silahıyla ortağı Serdar Kaya’nın başından yaraladı. Kaya, kanlar içinde yere yığılırken Gökmen Karakaya olay yerinden uzaklaştı.

Karakaya daha sonra polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemeler sonrasında Serdar Kaya’nın hayatını kaybettiğini belirlendi.

Polis ekiplerine teslim olan Gökmen Karakaya gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Serdar Kaya’nın cenazesi ise adli tıp morguna kaldırıldı.

"ÖLEN KİŞİDEN 100 BİN LİRA TALEP ETMİŞ GALİBA"

Bir mahalle sakini, "Vuranı çok iyi tanıyorum. Çocukluğunu biliyorum. Babası da benim arkadaşımdı. Ölen de Allah rahmet eylesin iyi bir adamdı. Aralarında nasıl bir anlaşmazlık varsa. Bildiğim kadarıyla küslerdi. Ölen kişiden 100 bin lira talep etmiş galiba. Sonra ortaklıkları çözüm olmadı 100 bin lira yetmedi herhalde. Bir ara dükkanı kapattılar." dedi.

"GÖKMEN İYİ BİR İNSANDI"

Bir başka mahalle sakini ise “Bunlar ortak oldular birkaç ay öncesinde. Anlaşamamaya başlamışlar. Sabah gene tartışmışlar tartışma sonucunda vurduğunu söylüyorlar. Ben görmedim tabi olay 11.30 sıralarında olmuş. Gökmen tanıdığımız biri, iyide bir insandı. Ortağını pek tanımıyorum olayın nasıl olduğuna dair bilgim yok. Sadece ölenin ceset torbası ile çıkarılışı gördüm“ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN