Manavgat Belediyesi'nden Titreyengöl'de temizlik çalışması

Manavgat Belediyesi'nden Titreyengöl'de temizlik çalışması

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, muhteşem güzelliğe sahip olan Titreyengöl’de temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Antalya'da görev ve sorumluluk alanında olmamasına rağmen çevre duyarlılığı göstererek Titreyengöl’de temizlik çalışması gerçekleştiren Manavgat Belediyesi ekipleri, su üzerindeki pet şişe, plastik atıklar, yiyecek atıkları ve yosunları temizledi.

Oteller bölgesinde yer alan Titreyengöl, ticari faaliyetin yanı sıra kent halkı tarafından da yoğun olarak keyifli vakit geçirmek için ziyaret edilen bir bölge olarak kullanılıyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Titreyengöl bölgesinin yaz sezonunda yoğun olarak kullanıldığını belirterek temizlik yaparak gelen ziyaretçilerin daha temiz ortamda vakit geçirmelerini sağladıklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Ekiplerimiz, görev ve sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen doğa harikası olan Titreyengöl’de temizlik çalışması gerçekleştirdi. Turizme ev sahipliği yapan bölgemizde çevre duyarlılığı göstererek gelen misafirlerimizin temiz bir ortamda vakit geçirmelerine olanak sağladık. Temiz bir Manavgat için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN