Manavgat'ta yıkım ve hafriyat çalışmaları devam ediyor

Manavgat'ta yıkım ve hafriyat çalışmaları devam ediyor

Manavgat Belediyesi, yangın felaketi nedeniyle kullanılmayacak durumda olan evlerin yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksaz, Aşağı Işıklar, Demirciler, Hocalı, Karaöz, Saraçlı ve Sırtköy mahallelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkım kararı alınan 246 evin 222’sinin yıkımını gerçekleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yıkım yapılan bölgelere giderek çalışmaları yerinde denetleyerek, vatandaşları da teselli etti. Evleri yıkılan vatandaşlar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve tüm belediye çalışanlarına destekleri nedeniyle teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının yaralarını sarmak için seferber olduklarını dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “ Manavgat Belediyesi olarak halkımızın her sıkıntısında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Böylesine büyük bir acıyı ancak birbirimize destek olarak atlatabiliriz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gücümüz yettiğince tüm imkanlarımızı halkımız için kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN