Manisa'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Manisa'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Manisa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil ile işçi servisi minibüsüne çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Manisa Salihli'de Alaşehir yönünden Salihli istikametine seyir halinde olan 67 yaşındaki Ramazan Çetinkaya yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şerit değiştirdi. Bu sırada karşı yönden gelen seyir halindeki İsmail Uçar kontrolündeki işçi servis minibüsüne çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobil yol kenarındaki üzüm bağına uçarken, minibüs ise yol kenarına devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

12.jpg

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada 3'ü olay yerinde, 4 kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenlerden 2'sinin sürücü, birinin otomobilde bulunan 61 yaşındaki Hayriye Çetinkaya ve minibüsteki yolculardan Mahmut Bozkurt olduğu belirlendi.

5 YARALI

Kazada yaralanan Ahmet Can K., Osman A., Emre K., Emrah A. ve İbrahim E. olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN