Mantar üretim tesisinde raflar devrildi: 5 işçi yaralandı

Mantar üretim tesisinde raflar devrildi: 5 işçi yaralandı

Van'da mantar üretimi yapılan tesiste toprak yüklü raflar işçilerin üzerine devrildi. Yaralanan 5 işçiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Van Edremit'te bir mantar tesisinde toprak yüklü raflar işçilerin üzerine devrildi.

Bakacık Mahallesi'nde meydana gelen olayda mantarların yetişitirildiği toprak yüklü rafların devrilmesiyle 5 işçi rafların altında kaldı.

Diğer işçilerin haber vermesi üzerine bölgeye sevk edilen AFAD, UMKE, itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri, işçilerin kurtarılması için çalışma başlattı.

Ekipler tarafından toprağın altından çıkarılan 5 işçi, ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Arama Kurtarma Birlik Müdürü Sadi Ekin duruma ilişkin, "Ambulanslarla yaralıların hastaneye ulaşmalarını sağladık. Daha sonra toprağın altında başkalarının da olma ihtimali üzerine araştırma yaptık. Enkazın tamamında yaptığımız incelemeler sonucu kimsenin olmadığını belirledik ve çalışmamızı sonlandırdık" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN