Marmaris'te panik! Zarganayı köpek balığı sanıp paspasla kovaladılar

Marmaris'te denize giren vatandaşlar köpek balığı zannederek zarganayı paspasla kovaladı. Görüntülerin ardından Marmaris Belediyesi sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Akdeniz zarganası zararsız bir hayvandır. Denize girerken yanınıza paspas sopası almanıza gerek yok" dedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kıyıda yüzen insanların arasına giren balık, köpek balığı zannedildi. Paylaşılan görüntülerde balığın denizde yüzenler tarafından paspasla kovalandığı ve bir süre sonra gözden kaybolduğu görüldü.

'YANINIZA PASPAS ALMANIZA GEREK YOK'

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Marmaris Belediyesi de bir açıklama yaptı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Duyuru! Halk plajında görülen ve köpekbalığı zannedilen balığın Akdeniz Zarganası olduğu anlaşılmıştır. Uzmanlara göre zararsız bir hayvandır. Bu yüzden denize girerken yanınıza paspas sopası almanıza gerek yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN