Mersin Büyükşehir'in üniversite hazırlık kurslarına ön başvurular başladı

Mersin Büyükşehir'in üniversite hazırlık kurslarına ön başvurular başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 9 ilçedeki Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin ön kayıtları başladı. Öğrenciler ön kayıt başvurularını 20 Temmuz’a kadar mersin.bel.tr adresinden yapabilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin “Destek Bizden, Çalışmak Sizden” sloganıyla başlattığı Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nin 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı için ön kayıt başvuruları başladı. Üniversite hazırlık sürecindeki öğrenciler için 1 Haziran’da başlatılan ön kayıt başvuruları 20 Temmuz’da son bulacak. Başvurular mersin.bel.tr adresinden gerçekleştiriliyor.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 4 BİN 64 ÖĞRENCİ BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ‘eğitimde fırsat eşitliği’ ilkesi doğrultusunda büyük önem verdiği Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nden 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında 4 bin 64 öğrenci yararlandı. Bu öğrencilere, değişik branşlardaki 227 öğretmen üniversiteye hazırlık süreçlerinde destek sağladı. Akdeniz, Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Aydıncık ve Anamur’daki şubelere eklenen Bozyazı ile birlikte kurs merkezlerinin sayısı 9’a yükseldi.

DETAYLAR, BÜYÜKŞEHİR'İN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE YER ALDI

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için de ön kayıt başvurularını almaya başlayan Büyükşehir, başvuruları mersin.bel.tr adresinden kabul ediyor. Mersin sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilerin başvuru yapabileceği kurs merkezleri için yapılması gerekenler, okula devam eden ve mezun öğrencilerden istenilen belgeler ile başvuru linki mersin.bel.tr adresinin ‘duyurular’ bölümünde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN