Minibüs şoförü uyuyakaldı korkunç kazada 12 kişi yaralandı

Minibüs şoförü uyuyakaldı korkunç kazada 12 kişi yaralandı

İzmir’in Buca ilçesinde dikkatsiz şoför kazaya sebep oldu. İşten çıkan işçileri evine dağıtan minibüs şoförü, iddialara göre uyuyakaldı. Minibüs, önce bir otomobile çarptı sonra mobilya mağazasına girdi. Kazada 12 kişi yaralandı.

Mustafa P. (46) idaresindeki minibüs, ambalaj sektöründe çalışan işçileri evlerine dağıtmak isterken iddialara göre uyuyakaldı. Yokuş aşağı süratle gelen servis minibüsü, önce park halinde bulunan bir araca çarptı. Ardından mobilya mağazasına giren minibüs ancak durabildi. Korkunç kazada 12 kişi yaralandı.

Minibüsün girdiği mobilya mağazasının bulunduğu binada, evinde olan Yüksel Akkuş isimli vatandaş, gürültüyü bomba veya tüp patlaması olarak düşündüğünü dile getirdi. Gürültünün ardından aşağı indiğini söyleyen Akkaş, “Minibüste sıkışanlara yardım ettik. Bomba veya tüp patladığını düşündük ama geldiğimizde kaza olduğunu gördük. Şoför de içeride sıkışmıştı onu da dışarı çıkardık” dedi.

Servis minibüsünün girdiği işyerindeki hasar tespit çalışmaları devam ederken, mağazadaki zararın 100 bin liranın üzerinde olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN