Motosikletli kuryeye testereyle saldıran taksicinin sürücü belgesine el konuldu

Sakarya Adapazarı'nda bir taksici, trafikte tartıştığı motosikletli kuryeye testereyle saldırdı. Olayın ardından taksicinin sürücü belgesine el konuldu.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Sedat Kirtetep Caddesi üzerinde meydana gelen olayda taksi şoförü tartıştığı motosikletli kurye sürücüsüne aracında bulunan testere ile saldırmıştı. O anlar ise yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Olay sonrası taraflar birbirinden şikayetçi veya davacı olmadı. Taksi şoförünün saldırgan tutum ve davranışlarından ötürü karayolunda güvenli araç kullanıp kullanamayacağının tespiti için Sakarya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince sürücü belgesine geçici olarak el konuldu. Ayrıca taksi sürücüsünün sağlık kuruluşuna sevk edildiği de öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN