Nallıhan Orman İşletme Müdürlüğü'nden AK Partili vekilin ağaç iddiasına yanıt

Nallıhan Orman İşletme Müdürlüğü'nden AK Partili vekilin ağaç iddiasına yanıt

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Nallıhan Sarıçalı Dağı'nda yaşları 500 ile 1200 olan 50'ye yakın anıt ağaç Orman İşletmesi tarafından kesildiğini belirterek "Ormanları sadece odun olarak görerek bu katliamı yapanlardan hesap sorulacaktır" diye tepki göstermişti. Konuya ilişkin Nallıhan Orman İşletme Müdürlüğü ağaçların usulüne uygun ve incelemeler sonucu kesildiğini açıkladı.

OĞUZ BAKIR

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Twitter ve Facebook hesaplarında fotoğraflar paylaşarak Nallıhan Sarıçalı Dağı'ndaki çapları 70 ile 140 santimetre arasında yaşları ise 500 ile 1200 olan 50'ye yakın anıt ağacın kesildiğini belirtmişti.

Ceylan konuya ilişkin sosyal medya hesabında şunları yazmıştı:

"Anıt Ağaç Müzesi olarak bilinen ve ülkemizde bir daha örneği olmayan Nallıhan Sarıçalı Dağı nda çapları 70 ile 140 cm arasında, yaşları 500 ile 1200 olan 50 ye yakın anıt ağaç Orman İşletmesi tarafından kesilmiştir.

Ormanları sadece odun olarak görerek bu katliamı yapan ve katliamı meslek taasubu içinde örtbas etmeye çalışan zihniyeti Allah a havale ediyorum ve suç duyurusunda bulunuyorum. Elbette bu katliamı yapanlardan hesap sorulacaktır."

asfasdfgasdfas.jpg

ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin konuştuğumuz ve adını vermeyen Nallıhan Orman İşletme Müdürlüğü memuru, yapılan kesimlerin usulüne uygun yapıldığını, incelemelerle beraber kesimin yapıldığını, hiçbir yasadışı veya katliamın olmadığını söyledi.

Kesim nedenine ilişkin ise cevap verilmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN