Diyarbakır'da narko-terör operasyonu başlatıldı: 115 ayrı koordinat tespit edildi

Diyarbakır'da narko-terör operasyonu başlatıldı: 115 ayrı koordinat tespit edildi

Diyarbakır kırsalında hava destekli narko-terör operasyonu başlatıldı. 115 ayrı koordinatın tespit edilmesi ile düzenlenen operasyonda, şu ana kadar yaklaşık 2,5 milyon kök kenevir imha edildi.

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Lice ilçesi kırsalında tespit edilen 115 ayrı koordinatta uyuşturucu tarlalarına yönelik havadan ve karadan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Narko-Terör Operasyonu' başlattı.

01.jpg

MİLYONLARCA KENEVİR İMHA EDİLDİ

Operasyonda jandarma özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucularından oluşan 87 timin yanı sıra hassas burunlu jandarma narkotik köpekleri de yer aldı.

03.jpg

26 ŞÜPHELİ YAKALAMA KARARI

Şu ana kadar yaklaşık 2,5 milyon kök kenevirin tespit edilerek imha edildiği operasyonda uyuşturucu imal eden şüphelilerin tespitine yönelik de çalışmalar sürüyor.

02.jpg

Tespit edilen 26 şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor. Operasyon devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN