Oğlu yanarak öldü, anne yaralı kurtuldu

Balıkesir'de tek katlı evde çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yaklaşık 1 saat sonra söndürülen yangında Mustafa Bilgiç hayatını kaybetti, annesi ile yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bigadiç'te annesiyle birlikte yaşayan Mustafa Bilgiç'in evinde nedeni henüz tespit edilemeyen bir yangın çıktı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yangının ilk çıktığı anda mahalle sakinleri, evde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen oğluyla birlikte kalan yaşlı kadını yaralı olarak çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti.

y2.jpg

Yaşlı kadın Bigadiç Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Balıkesir Üniversitesine sevk edildi.

YANARAK CAN VERDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına alabildi. Ev kullanılamaz hale geldi.

y3.jpg

İtfaiye ekipleri evde yaptığı inceleme sırasında uzun süredir psikolojik tedavi gören Mustafa Bilgiç'in mutfakta cansız bedeniyle karşılaştı.

Olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturulma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN