Öğrenciler vücudu toprağa gömülü bebek buldular

Öğrenciler vücudu toprağa gömülü bebek buldular

Adıyaman'da bir mezarlıkta şehitlik ziyareti yapan öğrenciler, vücudu toprağa gömülü bebek buldular. Polisin araştırmaları sonucu bebeği, annesi ve anneannesi gözaltına alındı. Bebeğin annesi verdiği ifadede suçunu itiraf etti.

Adıyaman'da duyanları hayretler içinde bırakan bir olay yaşandı. Dün öğle saatlerinde Bahçecik Mahallesi'ndeki mezarlıkta Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileri, şehitlik ziyareti yaptılar. Bu sırada öğrenciler bir bebeğin ağladığını duyarak çevrede arama yaptı. Arama sonucunda bir süre sonra lise öğrencileri bedeni toprağa gömülü bir bebek bulunca neye uğradıklarını şaşırdılar.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi, bebeği ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan ve 'Fatma' ismi verilen bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'ANNEMLE BİRLİKTE BU PLANI YAPTIK'

Olay üzerine polis ekipleri mezarlık çevresinde yaptığı araştırma sonucunda kamera kayıtlarını inceledi. Ayrıca son bir hafta içinde doğan şehirdeki hastanelerde dünyaya gelen bebeklerle ilgili ev ziyaretleri yaptı. Ancak ekipleri gittikleri bir evde bebek bulamadı. Bunun ardından dünyaya gelen kız çocuğunun annesi ile anneannesi gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden anne "Eşim cezaevinde ve yasak ilişkiden kız bebek dünyaya getirdim. Bebekten kurtulmak için annemle birlikte bu planı yaptık" dedi.

BEBEĞİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Kadın ve annesinin emniyetteki sorgusu devam ederken, tedavisi süren bebeğin ise hastaneden taburcu edilmesinin ardından devlet korumasına alınacağı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN