Öğrencilerine cinsel tacizden tutuklanan öğretmenin 110 yıl hapsi istendi

Öğrencilerine cinsel tacizden tutuklanan öğretmenin 110 yıl hapsi istendi

Samsun’un İlkadım ilçesinde öğrencilerine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan öğretmen hakkında iddianame hazırlandı. İddianame Samsun 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Kentte bir ilkokulda görevli öğretmen Y.Ö. hakkında Samsun başsavcılığınca hazırlanan iddianamede sanık hakkında, "çocuğun cinsel istismarı", "sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçlarından toplamda 110 yıl hapis cezası talep edildi.

İddianamede, mağdur çocuklar, velileri, tanık ve bilgi sahibi kişilerin ifadeleri yer aldı.

Bir mağdurun şikayeti üzerine okulda ve basında yankı bulması sonucu diğer üç mağdurun daha soruşturmaya dahil edildiği aktarılan iddianamede, sanığın sistematik bir şekilde mağdurlara yönelik cinsel istismarda bulunduğu kanaatine varıldığı belirtildi.

14 Aralık 2021’de Y.Ö. hakkında öğrencilerine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatılmış, okuldaki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekiplerinin gözaltına aldığı öğretmen tutuklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN