Okey masasında çıkan kavgada bir kişi ıstakayla yaralandı

Okey masasında çıkan kavgada bir kişi ıstakayla yaralandı

Zonguldak’ta bir sosyal tesiste okey oynamak için hazırlık yapan kişiler arasında çıkan tartışmada, ıstaka ile başına vurulan H.D. yaralandı. Saldırgan ifadesi alınmak üzerine polis merkezine götürüldü. Taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.

Olay, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde öğle saatlerinde, ilçe merkezinde sosyal tesis olarak hizmet verilen Yaşlılar-Gençler Evi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşları ile okey oynamak için sosyal tesise gelen İ.U., masada oturan H.D.'den kalkmasını istedi. H.D.'nin kalkmaması üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Bu sırada İ.U., masadaki ıstaka ile H.D.'nin başına vurdu. Çevredekilerin araya girmesi ile sona eren olayda, başından yaralanan H.D. için sağlık ekibi geldi.

İlk müdahalesi yapılan H.D., ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İ.U. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN