Ölmeden önce son poz... Safari faciasında can vermişlerdi

Marmaris'te, 3 gün önce 5 Iraklı turistin hayatını kaybettiği safari kazasında, turistlerin ölmeden hemen önce verdikleri son poz ortaya çıktı. Kaza ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçen çarşamba günü öğleden sonra safariye çıkan Iraklı turistleri taşıyan cip şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, 5 turist olay yerinde hayatını kaybetmiş, 5 yaralı da hastanelere sevk edilmişti.

VERDİKLERİ SON POZ ORTAYA ÇIKTI

Kaza olmadan önce firma yetkililerinin tur öncesi uyarıları, yaptıkları su savaşı ve turistlerin verdikleri son poz ortaya çıktı. Görüntülerde cip safari firması rehberlerinin yabancı dilde tura katılan turistlere emniyet kemerlerini takması ve ayağa kalkmamaları uyarıları yapıldığı görülürken, kaza öncesi ölüme el salladıkları fotoğraf ise objektife yansıdı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Öte yandan cip şoförü M.A, kaza olduğu anda karşı şeritten gelerek cipten savrulan turistin üzerinden geçerek durabilen araç şoförü A.K.T ve firma sahibi C.A emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir