Ordu'da 2 plaja Mavi Bayrak ödülü

Ordu'da 2 plaja Mavi Bayrak ödülü

Altınordu'da iki plaja, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın belli kriterlere sahip plaj ve marinalara 'Mavi Bayrak' ödülü verdi.

Ordu Altınordu'da Cumhuriyet ve Kumbaşı Halk Plajları, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın belli kriterlere sahip plaj ve marinalara verdiği 'Mavi Bayrak' ödülü verdi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sezona titizlikle hazırlanan plajlarda yeni soyunma kabinleri, WC’leri ile donanımlı hale getirilmiş, engelli bireylerin denize kolaylıkla girmesini sağlamak için engelli rampaları oluşturulmuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, plajların temizlik ve donanımına ayrı bir özen gösterdiklerini belirterek, “Bu tür plajları artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN