Eda'nın katili ilk kez hakim karşısında: Beni eşim ve çocuğumla tehdit ediyordu

Eda'nın katili ilk kez hakim karşısında: Beni eşim ve çocuğumla tehdit ediyordu

Ordu'da, Eda E. isimli kadını, yaka kartının ipiyle katleden Sinan Ş. ilk kez hakim karşısına çıktı. Zanlı, Eda E.'yi kendisini eşi ve çocuğuyla tehdit ettiği için öldürdüğünü söyleyerek savundu.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, birlikte yaşadığı 22 yaşındaki Eda E. adlı kadını yaka kartı ipi ile boğarak ölmesine neden olan cinayet zanlısı Sinan Ş. (36) ilk kez hakim karşısına çıktı.

Duruşmada güvenlik önlemleri alınırken, zanlının savunması dinlendi. Cinayet zanlısı mahkemede verdiği savunmada, Eda E. ile 4 yıl önce bir arkadaş vasıtası ile tanıştıklarını belirtti.

'BENİ TEHDİT EDİYORDU'

Eda E.’nin evlenip boşanmasının ardından bir süre birliktelik yaşadıklarını, bu birlikteliğin aile içinde sorunlara neden olduğunu ve eşinden ayrıldığını söyleyen Sinan Ş., “Beni, eşim ve çocuğumla tehdit ediyordu. Birlikteliğimiz tehdit yoluyla oldu. Kendisine karşı duygusal bir bağım olmadı. Eşimle boşandıktan sonra Eda başkaları ile birlikte oldu. Beni, eşim ve oğlumla tehdit etti” diyerek cinayet anını şöyle anlattı:

Kendisini yere itekledim, gözüme odamdaki yaka kartının ipi takıldı, onu boynuna astım ve çektim. Hareketsiz yatınca kontrol ettim o esnada yaşıyordu. Evin kapısını açtım ve polislerin gelmesini bekledim. Sonrasında polisler gelip beni aldı.

Tanıkların dinlenmesinin ardından duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN