Osmaniye'deki yangına TOMA desteği

Osmaniye'deki yangına TOMA desteği

Osmaniye'de yerleşim yerlerine kadar büyüyen orman yangınında polisler de devreye girdi. TOMA'yla yangına müdahale eden polisler bir kişiyi de gözaltına aldı.

Osmaniye'de yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Doktorlar Sitesi'nin istinat duvarına kadar ulaşan yangın, Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı. Polisler, alevlere TOMA ile de müdahale etti.

Binaların çevresindeki ormanlık alanda soğutma çalışması başlatıldı. Ormanlık alanda ise devam eden yangına havadan helikopterlerle müdahale ediliyor.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Vali Erdinç Yılmaz, bölgeye gelerek, söndürme çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Vali Yılmaz, yangının, bölgedeki serada yakılan ateş nedeniyle başladığını, serada ateşi yakan kişinin gözaltına alındığını, yangının da tamamen kontrol altına alınmak üzere olduğunu açıkladı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Osmaniye Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, kentteki orman yangınıyla ilgili 4 zanlının gözaltına alındığını bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN