Otobüste beklemesine izin vermeyen sürücüye otobüs hareket ettikten sonra yumruk attı

Düzce'de bir halk otobüsünde kalkış saatini otobüste beklemek isteyen vatandaş, olumsuz cevap alması üzerine araç hareket ettikten sonra otobüs sürücüsüne direksiyon başındayken yumruk attı. Hem kendini hem de sürücünün hayatını tehlikeye atan o vatandaş ise otobüsün güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Dün gerçekleşen olayda Boğaziçi beldesiyle Düzce şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapan Tuncay Başaran, durak önüne park ettiği otobüsünde kalkış saatine kadar otobüsün içerisinde beklemek isteyen yolcu Ali Demir ile tartıştı.

Sözlü tartışma yumruklarla son buldu

Durak önüne gelen ve kalkış saatine kadar otobüsün içinde beklemek istediğini söyleyen Demir, sürücü Başaran tarafından bunun yasak olduğu gerekçesiyle otobüsten indirildi. Daha sonrasında otobüs hareket ettikten sonra Başaran ve Demir arasında tartışma çıktı ve yolcu Demir'in sürücü Başaran'a "Terbiyesiz" demesinin ardından sürücünün "Terbiyesiz sensin" cevabını vermesiyle ortalık iyice karıştı.

Karayolunda otobüsü durdurup polislere haber verdi

İyice sinirlenen yolcu Demir bunun üzerine sürücü Başaran'a otobüs hareket halindeyken yumruk attı ve aralarındaki kavga ancak yolcuların araya girmesiyle son buldu. Yaşananların ardından sürücü Başaran otobüsünü D-655 karayolunda durdurdu ve polis ekiplerine haber vererek yolcu Demir'den şikayetçi olduğunu belirtti.

Kendisine yumruk atan adamdan şikayetçi oldu

Çoban mevkiinde durdurulan otobüsün yolcuları başka otobüsle gidecekleri yere ulaştırıldı. Tuncay Başaran ve Ali Demir polis ekipleriyle ifadeleri için Yenikent Polis Merkezi'ne götürülürken Ali Demir ise polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği de edinilen bilgiler arasında yer alırken o anlar ise otobüsün güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir