Otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinden Aydın'a giden otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. TIR şoförü Mehmet Cura ise gözaltına alındı.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesi Salavatlı mevkisinde saat 00.30 sıralarında kaza meydana geldi. İlçe merkezinden Aydın'a giden Dolunay Yıldırım yönetimindeki 09 Y 4627 plakalı otomobil, Mehmet Cura idaresindeki 20 APH 717 plakalı TIR'a arkadan çarparak takla attı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, otomobil sürücüsü Yıldırım ile yanındaki Nuri Çetin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Ferhat Çetin, Kader Işıl Demir ve Buse Aker ise ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TIR şoförü Mehmet Cura gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN