Otomobilde kilitli kalan 1 yaşındaki bebek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Otomobilde kilitli kalan 1 yaşındaki bebek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Otomobilde kilitli kalan 1 yaşındaki bebek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı Esenler'de otomobilin anahtarıyla oynarken araçta kilitli kalan 1 yaşındaki bebek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenler'de otomobilin anahtarıyla oynarken araçta kilitli kalan 1 yaşındaki bebek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay öğlen saatlerinde Nine Hatun Mahallesi'nde bulunan siteye ait kapalı bir otoparkta meydana geldi. Otoparka gelen bir kadın, bebeğini araçta bıraktıktan sonra aracın kapısını da kapattı.

araba2.jpg

Bu sırada 1 yaşındaki Nedim bebek ise otomobilin anahtarıyla oynarken, aracın kapıları kilitlendi. Bir anda neye uğradığını şaşıran anne büyük panik yaşarken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi.

Ekipleri küçük Nedim'i kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada anne de Nedim'i oyalamaya çalıştı. Yedek anahtar bulunamayınca ekipler, aracın camını kırdı ve kapıyı açarak bebeği çıkardı. Annesine teslim edilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN