Özge öğretmen, ilk görev yerine giderken kazada hayatını kaybetti

Özge öğretmen, ilk görev yerine giderken kazada hayatını kaybetti

Erzurum'a ana sınıfı öğretmeni olarak atanan Özge Kılıç, babası ve ablasıyla ilk görev yerine giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Yaralanan baba Hüseyin Kılıç ile abla Gamze Yavuz ise hastanede tedaviye alındı.

Isparta'da yaşayan Özge Kılıç (26), Milli Eğitim Bakanlığı'nın önceki gün yaptığı atamalar sonucu Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Kongor Mahallesi’ne ana sınıfı öğretmeni olarak atandı. Büyük sevinç yaşayan Kılıç, kendisi gibi öğretmen olan ablası Gamze Yavuz(32) ve babası Hüseyin Kılıç'la (56) birlikte yola çıktı. Dün saat 14.30 sıralarında baba Kılıç'ın kullandığı 32 HK 067 plakalı otomobil, Hınıs'a bağlı Aşağı İncesu Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkıp, yolun karşı şeridine geçerek tarlaya doğru takla attı. Baba Hüseyin Kılıç ile Gamze Akyol'un yaralandığı kazada Özge Kılıç, hayatını kaybetti.

ABLASI VE BABASI TEDAVİYE ALINDI

Özge Kılıç'ın cenazesi, Erzurum'a getirilirken, baba ile diğer kızı, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Sol kolu kırılan Hüseyin Kılıç, ameliyat edilirken, sağ koluna darbe alan Gamze Yavuz'a tedbir amaçlı atel takıldı.

Özge Kılıç'ın, 2 yıl önce özel üniversitenin sağlık fakültesi çocuk gelişimi bölümünden mezun olduğu ve öğretmen olabilmek için formasyon eğitimi aldığı öğrenildi.

Kılıç ailesi ile yakınlarının cenaze ve yaralıları almak üzere Isparta'dan yola çıktıkları belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN