PKK tarafından evladı kaçırılan annenin feryadı

PKK tarafından evladı kaçırılan annenin feryadı

Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından, çocukları kaçırılan ailelerin evlat nöbetinde, annelerden yürek sızlatan çağrı: hepiniz gelin, teslim olun. Ceza, mahkeme ve kelepçe yok

Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından, çocukları kaçırılan 233 ailenin evlat nöbeti, 735'inci gününe girdi. 6 yıl önce, terör örgütü tarafından kaçırılan Hukuk Fakültesi öğrencisi Mikail Erdinç'in annesi oğluna, "Ben dağdaki çocukların hepsine sesleniyorum; hepiniz gelin teslim olun. Ceza, mahkeme ve kelepçe yok. Bu çadır, af çadırıdır" diye seslendi.

Ciğeri yanan başka bir anne, oğlu Mehmet Akar'ın terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını düşünerek HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi başlattı. Hatice Akar'ın evladına kavuşması, diğer aileler için de umut oldu.

teror.jpg

Diyarbakır'da, PKK tarafından kaçırılan evlatlarına kavuşmak isteyen aileler, 3 Eylül 2019'da HDP binası önünde oturma eylemine başladı. 233 ailenin 735 gündür sürdürdüğü evlat nöbetinde çocuklarına kavuşan aile sayısı 32 oldu.

'RECEP TAYYİP ERDOĞAN SİZİN ARKANIZDA'

PKK tarafından kaçırılan Hukuk Fakültesi öğrencisinin annesi, "Orada okul okuduğu zaman HDP'liler tarafından kandırıldı ve dağa götürüldü. Ben ona çağrı yapıyorum. Pişmanlık yaşa ve gel. Teslim olursan eğer, ceza yok. Bu vatan bizim vatanımız ve bu bayrak da bizim bayrağımızdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sizin arkanızdadır. Onun sağlığı ve varlığı yerinde olsun. Gelin, teslim olun ve pişman olduğunuzu söyleyin. Ben dağdaki çocukların hepsine sesleniyorum; hepiniz gelin, teslim olun. Ceza, mahkeme ve kelepçe yok. Bu çadır, af çadırıdır" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN