Polis aracıyla öğrenci servisi çarpıştı

Polis aracıyla öğrenci servisi çarpıştı

Afyonkarahisar'da trafik polisi aracı ile öğrenci servisi çarpıştı. Kazada 5'i öğrenci, 2'si polis olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar’da trafik polisi aracı ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, iki polis memuru yaralanırken, 5 öğrenci de sağlık ekipleri tarafından kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

Uydukent Yeşilyurt Mahallesi'nde saat 15.30 sıralarında gerçekleşti. Ali Çetinkaya Özel Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören ortaokul öğrencilerini taşıyan minübüs ile polis aracı, kontrolsüz kavşakta çarpıştı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı polis memurları ve öğrenciler daha sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Kazada 2 polis memuru yaralandı. Hafif yaralı 5 öğrenci ise müşahede altında tutulmak için hastaneye götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN