Polisi hayrete düşüren olay! Çoraptan tabanca çıktı

Polisi hayrete düşüren olay! Çoraptan tabanca çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda, ihbar üzerine bir eve baskına giden polis ekipleri, yatağın özel bölmesinde ve çoraptan çıkan tabancaları görünce şaşkına döndü.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Örnektepe Mahallesi’ndeki bir evde yaşayan Nihat O.’nun ruhsatsız tabanca bulundurduğu ihbarını aldı. Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, ilk olarak evi ve Nihat O.’yu takip etti.

Emniyet kayıtlarında “uyuşturucu madde ticareti yapmak”, “uyuşturucu madde bulundurmak” ve 2 adet “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından kaydı olan Nihat O.’yu takibe alan polis ekipleri, bir süre sonra şahsı yakalayarak evinde arama yaptı.

ÇORAPTAN VE ÖZEL BÖLMEDEN ÇIKTI

Yapılan aramalarda polis ekipleri yatağın altına saklanmış tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirdi. Daha sonra evdeki başka alanları da arayan ekipler, bir çorabın içerisine saklanmış başka bir tabanca daha ele geçirerek Nihat O.’yu gözaltına alıp emniyete götürdü.

Polisi bile şaşırtan olayda evde yapılan aramalar ise kameralara yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN