Restoranda dehşete düşüren kavga: Satır ve kepçeler havada uçuştu

İstanbul Beylikdüzü’nde bir restoranın çalışanları arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Mutfak malzemeleri ile birbirlerine saldıran işçilere diğer çalışanlar müdahale etti. Taraflardan birinin kanlar içerisinde kaldığı kavga, işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde meydana gelen olayda İddialara göre, yabancı uyruklu iki çalışan arasında bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmada, taraflardan biri iş arkadaşına mutfak malzemesi ile saldırdı. Daha sonrasında tekme ve tokatların havada uçuştuğu olayda işçiler zeminin kaygan olması nedeniyle yere yığıldı.

Dehşete düşüren kavgada işçilerden birinin yüzü kanlar içerisinde kaldı. Diğer çalışanların olaya müdahale etmesi ile işçiler birbirlerinden güçlükle ayrılırken taraflardan biri hafif şekilde yaralandı. Yaşanan o kavga anları ise işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN