Rize'de kurtarma ekibi uçuruma yuvarlandı

Rize'de kurtarma ekibi uçuruma yuvarlandı

Rize Çamlışemsin'de Saniye Kaplan selfie çekilmek isterken uçuruma düştü. Jandarma kurtarma ekipleri olay yerine gelişi sırasında ambulansa yol verirken kaza geçirdi.

Çamlıhemşin'in Çat köyünde saat 14.00 sıralarında cep telefonu ile selfie çeken Saniye Kaplan, dengesini kaybederek yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, AKUT, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler yaralı kadını kurtarmak için çalışma başattı. Bu sırada Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş T.K.’nın kullandığı 53 JAA 146 plakalı askeri kamyonet, ambulansa yol vermeye çalışırken, kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kadını yola çıkaran ekipler, ardından askerin yardımına koştu. Ekiplerce yola çıkarılan yaralı kadın ve asker ambulanslarla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN