Sakarya'da esrarengiz olay: Önce kendisi sonra kendisini arayan arkadaşı kayboldu

Sakarya'da esrarengiz olay: Önce kendisi sonra kendisini arayan arkadaşı kayboldu

Sakarya Kocaali'de kuaförlük yapan Savaş Aydoğan 25 Nisan'da sırra kadem bastı. Olayla ilgili olarak Aydoğan'ın ev sahibi Cemal Tuna'nın oğlu Cem Tuna'nın ifadesi alındı. Tuna'da Aydoğan'ın kaybolduğu tarihten 12 gün sonra 7 Mayıs'ta ortadan kayboldu. Konuyla ilgili olarak Savaş Aydoğan'ın kız arkadaşı M.E gözaltına alınarak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Esrarengiz olayla ilgi soruşturma devam ediyor.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde yaşayan kuaför Savaş Aydoğan(42), 25 Nisan'da esrarengiz bir şekilde kayboldu. Aydoğan'ın ev sahibi Cemal Tuna, Aydoğan'a ulaşamayınca, oğlu Cem Tuna ve Aydoğan'ın kız arkadaşı Merve E.'ye (25) ulaşarak Aydoğan'dan haber alamadığını söyledi.

Merve E. Cemal Tuna'ya, Aydoğan'ın Sivas'a babasından kalma eski evi onarmaya gittiğini, aracını da Sakarya'da bıraktığını söyledi. Bunun üzerine emekli polis Cemal Tuna, Merve E. ve oğlundan Aydoğan'ın ailesinin telefon numarasını istedi, ancak ikili Aydoğan'ın numarasını Tuna'ya vermek istemedi.

Yaşanan tartışmanın ardından Cemal Tuna’nın oğlu Cem Tuna, durumu Savaş Aydoğan'ın ailesine bildirdi.

Aydoğan'ın annesi, Merve E. ve Cem Tuna polis merkezine giderek ifade verdi. Cem Tuna ifade verdikten sonra 7 Mayıs günü kayboldu. Cemal Tuna kaybolan oğlu için kayıp ilanı verdi.

'AYDOĞAN KÖTÜ DURUMDAYDI TERMİNALE BIRAKTIM'

Savaş Aydoğan'ın ev sahibi Cemal Tuna, Aydoğan'ın, 25 Nisan'da köyde evi olan oğlu Cem’in yanına gittikten sonra kaybolduğunu söyledi. Cemal Tuna, oğlu Cem'in, Aydoğan ve Merve E.'nin işlettikleri kafeye ortak olduklarını ve oğlunun kendisine Aydoğan'ın uyuşturucu kullandığını söylediğini belirtti.

Cemal Tuna, oğlu Cem’in kendisine Aydoğan’ın köydeki evine geldiğini, alkol aldığını, kötü durumda olduğunu, daha sonra Karasu ilçesi terminaline götürdüğünü ve tedavi olup geri gelmesini istediğini söylediğini kaydetti.

FINDIK BAHÇESİNDE ARAMA YAPILDI

Polis, Savaş Aydoğan ve Cem Tuna'nın bulunması için çalışma başlattı. İki arkadaş için köpeklerle Kocaali'nin Görele Mahallesi’nde fındık bahçesi ve ormanlarda arama yapıldı.

"BORÇLARI NEDENİYLE KAÇTIĞINI DÜŞÜNDÜM"

Önceki gün, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Savaş Aydoğan ile 6 yıldır birlikte olan Merve E.'yi gözaltına aldı. Merve E. ifadesinde, Savaş Aydoğan’ın borçları yüzünden kaçıp gittiğini düşündüğünü söyledi.

esra-3.jpg

KIZ ARKADAŞI ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren ekipler, Aydoğan’ın kız arkadaşı M.E.’yi gözaltına aldı. Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki evinde gözaltına alınan M.E., emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaali Adliyesi’ne sevk edildi. M.E. burada tamamlanan adli işlemleri sonrasında adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN