Sakarya'da zincirleme kaza: 20 yaralı

Sakarya'da zincirleme kaza: 20 yaralı

Sakarya'da üç aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobile çarpmamak için ani fren yapan TIR'A arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Kazada 20 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.45 sıralarında TEM yolu Göl Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Saim Mert Çiftçi yönetimindeki otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda savrulurken arkadan gelen TIR fren yaptı.

YOLCU OTOBÜSÜ ÇARPTI

Arkadan gelen Muhammet Reşit Çelik idaresindeki yolcu otobüsü fren yapan TIR’a arkadan çarptı. Kazada, otobüs sürücüsü hasar gören araçta sıkışırken, yolcular yaralandı.

yolcu-otobusu-tira-carpti-20yarali-9697-dhaphoto1-copy.jpg

20 KİŞİ YARALANDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Otobüste sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri çalışma yaptı. Sürücü acı çekerken yapılan çalışma ile kurtarıldı. Kazada yaralanan 20 kişi sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

YOL KİLİTLENDİ

Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 1 saat sonra yol ulaşıma açıldı.

TIR sürücüsü önünde savrulan araca çarpmamak için manevra yaptığı arkadan hızlı gelen otobüsün kendi aracına çarptığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN