Samsun Valisi: Kovid-19 nedeniyle 8 sınıf kapatıldı

Samsun Valisi: Kovid-19 nedeniyle 8 sınıf kapatıldı

2021-2022 öğretim yılında yüz yüze eğitimin tekrar başlaması kararlaştırılırken maske ve mesafe tedbirlerine rağmen Kovid-19 nedeniyle kapatılan sınıfların sayısı giderek artıyor. Samsun Valisi Zülkif Dağlı, il genelinde koronavirüs nedeniyle toplam 8 sınıfın eğitime kapatıldığını söyledi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda düzenlenen Benim Okulum, Kardeş Okul ve İmece projelerinin tanıtım toplantısında, Kovid-19 salgınının okullara etkilerini değerlendirdi.

Okulların yaklaşık 1,5 yıl salgın nedeniyle kapalı kaldığına işaret eden Dağlı, "Bir buçuk yıldır çocuklarımız yüz yüze eğitim alma imkanı bulamadı. Biz de bunu çok seri bir şekilde kapatmak suretiyle inşallah çocuklarımızın yetişmesine hep birlikte katkıda bulunmak durumundayız." dedi.

Salgına rağmen okulların açılmasının memnun edici olduğunu ve şimdiye kadar sıkıntılı bir durum yaşamadıklarını vurgulayan Vali Dağlı, şunları kaydetti:

"İki yüz altmış binin üzerinde öğrencisi bulunan ilimizde şu anda 8 kapalı sınıfımız var. Bu da çok fazla bir sayı değil. İnşallah temennimiz hiçbir sınıfımızın kapalı olmaması. Bunu da aldığımızı tedbirlerle gerek okullarımızda, gerek çevrede, gerek kamu kurumlarımızda, gerek velilerimizin aldığı tedbirlerle hep birlikte sağlayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN