Samsun’da kardeşlerin korkunç ölümü: Drenaj kuyusuna inen üç kardeş can verdi

Samsun’da kardeşlerin korkunç ölümü: Drenaj kuyusuna inen üç kardeş can verdi

Samsun'da indiği kuyuda metan gazından zehirlenen Enes'i kurtarmak için ağabeyleri de kuyuya indi. Üç kardeş gazdan etkilenerek hayatını kaybetti. Üç kardeşin öldüğü olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

Samsun’da sulama göletinin vanasını açmak için indiği drenaj kuyusunda metan gazından zehirlenen Enes Turan ile onu kurtarmak isteyen ağabeyleri hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde Vezirköprü ilçesi Adatepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Enes Turan sulama göletinin vanasını açmak için drenaj kuyusuna girdi.

Metan gazından etkilenen Enes kuyudan çıkamayınca ağabeyleri Osman ve Sadi Turan da onu kurtarmak için kuyuya indiler. Üç kardeşin kuyudaki durumunun kötü olduğunu fark eden kişiler, ekipleri aradı.
Bölgeye gelen ekipler, kuyuya indiklerinde Turan kardeşlerin cansız bedenlerine ulaştı. Enes, Osman ve Sadi kardeşlerin Metan gazından zehirlendikleri ilk incelemelerde belirlendi.
Cenazeleri, ekiplerin çalışmasıyla kuyudan çıkarıldı. Çalışmalar sırasında gazdan etkilenen iki itfaiye eri de hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN