Şanlıurfa'da avukat ile kardeşi öldürüldü

Şanlıurfa'da avukat ile kardeşi öldürüldü

Şanlıurfa'da boşanma aşamasında A.Ö. eşinin ailesinin kaldığı eve giderek kayınbiraderlerine ateş açtı. Avukat olan İsa Alkan ile kardeşi Ömer Alkan hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da cuma gecesi iddiaya göre A.Ö. isimli şahıs boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evine gitti. Bunun üzerine boşanma tarafları evin önünde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavga dönüştü. Park halindeki araçtan silah alan A.Ö., kayınbiraderleri olan avukat İsa Alkan ile kardeşi Ömer Alkan’a kurşun yağdırdı.

KAYINBİRADERLERİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Avukat ile kardeşi yere yığılırken, elinde silah bulunan saldırgan, yerde yaralı olarak bulunan kayınbiraderlerine ateş etmeye devam etti. A.Ö. ile yanındaki M.A. isimli şahıs, ayrı araçlara binerek olay yerinden uzaklaştı.

15.jpg

İKİ KARDEŞ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayı görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri burada yaralılara ilk müdahaleyi yaptı ve ambulansla hastaneye kaldırdı. İki kardeş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından Şanlıurfa’da defnedildi.

M.A. TUTUKLANDI, A.Ö. ARANIYOR

Zanlıları yakalamak için çalışma başlatan polis, A.Ö. ile birlikte olay yerinde bulunan M.A. isimi şahsı yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan M.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayet zanlısı A.Ö.’nün yakalanması için çalışmaların ise devam ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN