Sarıyer Belediyesi’nden mahallelerde 'Tiyatro Şenliği'

Sarıyer Belediyesi’nden mahallelerde 'Tiyatro Şenliği'

Bu yaz akşamlarınız sanatla renklenecek. 5 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında sizin de mahallenizden tiyatro sesleri yükselebilir.

istanbul'da Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği Mahallelerde Tiyatro Şenliği perdelerini 11. kez açıyor. 5 Ağustos’ta başlayacak etkinlik 17 farklı mahallede sergilenecek. Açık havada sanatseverleri bir araya getirecek oyunun adı ise ‘Nesin den Azizlikler.’

Aziz Nesin’in yazdığı, Sarıyer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni M. Gökhan Bulut’un oyunlaştırdığı Nesin den Azizlikler adlı oyun Sarıyerli sanatseverler ile buluşuyor. 11. Mahallelerde Tiyatro Şenliği 5 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında saat 21.00’da Gümüşdere’den, Kilyos’a, Uskumruköy’den, Büyükdere’ye kadar 17 mahallede dolaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN