Şehirdeki üniversiteli gençler kampanya başlattı: Muğlalı çocuklar okuyacak kitap bekliyor

Şehirdeki üniversiteli gençler kampanya başlattı: Muğlalı çocuklar okuyacak kitap bekliyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sanat ve Edebiyat Topluluğu, Muğla’daki ilk ve orta öğretimde okuyan çocukların eksiklerini tamamlamak için kampanya başlattı. Üniversiteli gençler, 15 Mayıs’a kadar sürecek kampanya ile çocuklara okuyacak kitap toplamanın yanı sıra hobilerini geliştirecekleri kırtasiye malzemesi eksiklerini de tamamlamayı hedefliyor.

Muğlalı öğrenciler okuyacak kitap, sanat hobileri için kullanacak malzeme bekliyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sanat ve Edebiyat Topluluğu, Muğlalı öğrencilerin okullarındaki eksikleri tamamlamak için harekete geçti. Üniversitenin Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, KARAR yazarı Prof. Dr. Alaattin Karaca'nın danışmanlığında, öğrenci Fatih Yıldızcan’ın başkanlığında bir araya gelen öğrenciler, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitap ve kırtasiye yardımı sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdi. Kampanyanın startını üniversitede düzenledikleri bir etkinlikle veren öğrenciler, Muğlalı çocuklar için bütün Türkiye’den destek bekliyor.

KURU BOYADAN KALEMLİĞE HER ŞEY İHTİYAÇ

‘Eksikler Tam Olsun Çocuklar Okusun’ sloganıyla başlayan kampanya kapsamında ilk ve orta düzeyde okuma kitapları, kalem, çanta defter, kalemlik gibi kırtasiye malzemeleri ve sulu-kuru boya, fon kartonu, el işi kağıdı gibi hobi araç gereçleri bağışları bekleniyor.

mm.jpg

BAĞIŞÇILAR INSTAGRAM VEYA TELEFONLA ULAŞILABİLİR

Türkiye’nin dört bir yanından bağışların beklendiği kampanya 15 Mayıs'a kadar devam edecek. Kampanyaya bağışta bulunmak isteyenler topluluğa ‘topluluksanatveedebiyat’ Instagram hesabından veya topluluk başkanı Yıldızcan’ın 05558838221 numaralı telefonundan ulaşabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN