Servis midibüsü refüje çarpıp devrildi

Servis midibüsü refüje çarpıp devrildi

Antalya’da servis midibüsü, sulama yapılan yolda kontrolden çıkarak önce refüje çarptı ardından yan yattı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen kazada, bir otelin çalışanların taşıyan servis midibüsü, yolun sulamadan dolayı kaygan olması sebebiyle kontrolden çıktı. Önce refüje çarpan midibüs, ardından yan yattı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

6 kişi yaralandı

Kazada yaralanan Rıdvan Kabağaç (33), Umut Karaboğa ( 24), Mert Ali Eroğlu (16), Hüseyin Cengiz (44), Kırgız uyruklu Meken Nurlenbek (24) ve ismi öğrenilemeyen bir personel, ambulanslarla yakın bölgedeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, sürücüye yaş sınırını aştığı ve eksik evrakı nedeniyle cezai işlem uygulandı.

Öte yandan, kazanın yaşandığı noktada sulama olduğuna dair uyarı levhalarının olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN