Sevgilisine "Hakkını helal et" mesajı yazıp, kendini vurdu

Sevgilisine "Hakkını helal et" mesajı yazıp, kendini vurdu

Samsun’da genç bir kadın, tartıştığı sevgilisine "Hakkını helal et. Seni seviyorum" mesajı atıp tabancayla kendini karnından vurarak ağır yaralandı. Kadının hayati tehlikesi sürerken sevgilisi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki N.B. adlı genç kadın tartıştığı sevgilisi B.B.’nin cep telefonuna, "Hakkını helal et. Seni seviyorum" mesajı attı. Mesajı okuyan B.B. ise birlikte yaşadıkları eve koştu. Eve vardığında genç kadının elinde silahı gören B.B. "Yapma" diye kadına müdahale etmek istedi ancak N.B., tabancayla kendini karnından vurdu.

Olay, polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan N.B., ameliyata alındı. Genç kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. B.B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN