Seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı

Seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı

Düzce'de bir yolcu otobüsü alev aldı. Motor kısmından dumanların yükseldiğini gören sürücünün söndürme çabalarının yetersiz kalması sonucu otobüs alevlere teslim oldu.

Düzce'de TEM Otoyolu'nda saat 15.00 sıralarında, İstanbul yönüne giden Tuncay Çetinbaş yönetimindeki 2 katlı yolcu otobüsü, motor kısmından alev aldı. Dumanları fark eden sürücü, otobüsü emniyet şeridine çekerek, yangın söndürme tüpleriyle müdahale etmeye çalıştı.

5.jpg

Sürücünün çabaları yetersiz kalırken, alevler de bir anda otobüsü sardı. İstanbul yönü ulaşıma kapanırken, bölgeye gelen itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Alevler söndürürken, yolcu bulunmayan otobüs ise kullanılamaz hale geldi.

2-003.jpg

Otobüsün Ankara’da tamir edildiği, araçta şoför ve görevliler olmak üzere 4 kişi olduğu, aracın sefere başlaması için İstanbul’a götürüldüğü öğrenildi. Söndürme çalışmalarının ardından yol, yeniden ulaşıma açıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN