Sinop'ta şiddetli rüzgar: Ağaçlar devrildi

Sinop'ta şiddetli rüzgar: Ağaçlar devrildi

Sinop'ta şiddetli rüzgar nedeniyle İl Özel İdaresi bahçesinde ağaçlar devrildi. Dikmen ilçesinde de su taşkınları yaşandı.

Sinop'ta meydana gelen şiddetli rüzgar kentte tahribata neden olurken bazı ağaçları da devirdi. Dikmen ilçesinde de su taşkınları yaşandı. Bununla birlikte İl Özel İdaresi ekipleri, taşkın sebebiyle zarar gören köy yollarının temizlenmesi için çalışma başlattı.

2-001.jpg

İl Özel İdaresine ait sosyal tesis bahçesinde ise çok sayıda ağacın devrildiği görüldüğü. Ekipler, devrilen ağaçları keserek tesis bahçesinden kaldırdı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, tesiste konaklayan vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Tesiste oluşan hasarla ilgili yetkililerden bilgi alan Çınkıl, gerekli önlemlerin alınması için çalışanlara talimat verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN