Sivas'ta doğal gaz patlaması: 3 yaralı

Sivas'ta bir apartmanın giriş katında doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi yaralandı. Binada ağır hasar oluştu. Patlama anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sivas'ta 3 katlı aile apartmanında meydana gelen olayda Turan K.’nın (42) yaşadığı evde doğal gaz kaynaklı şiddetli bir patlama geldi. Zemin kat bina duvarlarının yıkılmasına neden olan patlamada çevredeki binalarda da hasar oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenliğini sağlarken, doğal gaz ekibi de sızıntıya karşı doğal gaz hattını kesti, incelemede bulundu.

4289500.jpg

Patlama esnasında evde bulunan Turan K. ile birlikte üst katta oturan babası Abdi K. (82) ve annesi İnmi K. (74) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Turan K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Mahalle sakinleri, Turan K.’nın daha önce de evde birkaç kez yangın çıkardığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN