Sivas'ta otomobil ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı

Sivas'ta otomobil ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı

Sivas'ta meydana gelen kazada otomobil ile işçi servisi çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

Sivas Gülyurt Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan alt geçitte meydana gelen kazada 58 FK 454 plakalı otomobil ile A.K. yönetimindeki 58 ABU 887 plakalı işçi servisi alt geçitte kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü aracın içinde sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yaralı sürücüyü çıkarmak için adeta zamanla yarıştı. Yaralı sürücü sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3980959.jpg

Kazada servis minibüsünde bulunan 11 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

3980956.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN