Sokakta oynayan çocuklara dehşeti yaşattı! Kıl payı kurtuldular

Tekirdağ’ın Marmaraereğilisi ilçesinde bulunan Yeniçiftlik Mahallesi'nde, dar bir sokaktan hızla geçen araba, sokakta oyun oynayan küçük çocuklara dehşeti yaşattı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Arabayla süratle sokaktan geçen şahıs, jandarma tarafından yakalandı.

Tekirdağ’ın Marmaraereğilisi ilçesinde oyun oynayan çocuklara aldırış etmeden dar sokaktan hızlıca geçen otomobil güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan görüntülerde, daracık sokakta aşırı hızla ilerleyen 34 DZS 384 plakalı bir otomobil, o sırada sokakta oyun oynayan çocukları umursamadan geçmeye çalışıyor. Aracı son anda fark eden 2 çocuktan biri duvara yapışarak kıl payı kurtulurken, diğer bir çocuk ise topun peşinden koşarken bir anlık aracı görüp geri kaçmasıyla faciadan kıl payı kurtulduğu gözlendi.

Jandarma yakaladı

Olayın ihbarı üzerine harekete geçen Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timi, 24 saat geçmeden şahsın aracını durdurarak E.Y. isimli şahsı yakaladı.

Jandarma ekipleri, şahsa tehlikeli araç kullanmaktan para cezası kesti. Ayrıca Marmaraereğilisi Cumhuriyet Başsavcılığınca, şahıs hakkında kasten yaralamaya teşebbüs suçundan adli işlem başlatıldı. Şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN