Ankara'da yangın: 1 kişi gözaltında

Ankara'da yangın: 1 kişi gözaltında

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği arazisinde ağaçlık alanda yangın çıktı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınırken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği arazisinde ağaçlık alanda yangın çıktı. Çıkan kuru örtü yangınına Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri müdahale etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da olay yerine giderek, çalışmaları takip etti. Yavaş burada yaptığı açıklamada, "Yangını bir kişi çıkarmış. Aldığım bilgiye göre o şahıs güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı" dedi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Yangın yaklaşık 2 saat içerisinde kontrol altına alınırken soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Yavaş, sosyal medya hesabından da şu açıklamayı yaptı:

“Atatürk Orman Çiftliği’ndeki yangın, OGM koordinasyonundaki söndürme çalışmalarına Ankara İtfaiyemizin de desteğiyle kontrol altına alındı. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin fikri ve coğrafi miraslarını sonuna kadar koruyacağımızı hatırlatırım. Ankara yeşilin başkenti olacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN