Bursa-İzmir karayolunda zincirleme kaza: Çok sayıda araç birbirine girdi

Bursa-İzmir karayolunda zincirleme kaza: Çok sayıda araç birbirine girdi

Bursa-İzmir karayolundaki sis nedeniyle farklı noktalarda 3 zincirleme kaza meydana geldi. Kazalarda birçok aracın birbirine girmesinden dolayı ulaşımda aksamaya neden oldu. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa İzmir karayolunda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi kayboldu. Farklı noktalarda yaşanan 3 zincirleme kazada çok sayıda araç birbirine girdi.

Karacabey ilçesi yakınlarında meyve yüklü bir kamyonet sisin de etkisiyle önündeki TIR’a arkadan çarptı. Araç içindeki yaralılara müdahale edilirken, arkadan gelen araçlar birbirine çarptı.

5906054.jpg

İzmir yolunda görgü tanıklarının beyanına göre, 3 farklı noktada 20’den fazla büyük araç ve küçük aracın kazalara karıştığı kazalarda birisi haricinde yaralı olmadığı bildirildi. Bölgeye ambulans sevk edilirken, kazalar sebebiyle İzmir yolunda trafikte aksamalar yaşandığı bildirildi.

5906055.jpg

Bölge trafik ve jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN