Bursa'da AVM'de yangın: Tavanı çöktü

Bursa'da bir alışveriş merkezindeki mağazada çıkan yangın sonucu tavan çöktü. Ekiplerin olay yerinde çalışması sürerken Bursa Valisi Canbolat "İlk belirlemelere göre enkaz altında kalan kimsenin olmadığını düşünüyoruz. Şu an için can kaybı veya yaralı söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir alışveriş merkezinde (AVM) bulunan mağazada çıkan yangın sonucu tavanda çökme yaşandığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak çalışma başlattı. İçerideki kişileri tahliye ederek AVM'yi girişlere kapatan ekipler, olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

aa-20220511-27825486-27825485-bursadaki-avmde-bir-magazada-cokme-meydana-geldi-copy.jpg

VALİDEN İLK AÇIKLAMA

Bursa Valisi Yakup Canbolat, çökmenin AVM'nin ikinci katındaki bir mağazanın asma katında meydana geldiğini söyledi.

aw616240-04-copy.jpg

Bölgede gerekli çalışmaların devam ettiğini belirten Canbolat, "İlk belirlemelere göre enkaz altında kalan kimsenin olmadığını düşünüyoruz. AFAD ve itfaiye ekipleri bölgede. Her ihtimali değerlendiriyoruz. Enkaz kaldırma çalışmaları tedbirli bir şekilde sürüyor. Bölgede gerekli önlemler alındı. Şu an için can kaybı veya yaralı söz konusu değil." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN