Gaziantep Emniyeti'nde gergin anlar! Polis bir kişiyi vurdu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde hareketli dakikalar yaşandı. 'Üzerimde bomba var' diyen canlı bomba, emniyet müdürlüğündeki polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Gaziantep Valisi yaptığı açıklamada saldırganın saldırganın 32 yaşındaki Ümit Koçyiğit olduğu ve çok sayıda sabıka kaydının olduğunu belirtti.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne saldırmak isteyen canlı bomba polis tarafından vuruldu. Gaziantep’te emniyet müdürlüğünün önüne gelerek, 'üzerimde bomba var' diyen şahıs, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Emniyet müdürlüğünün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

4683542.jpg

GAZİANTEP VALİSİ: SUÇ KAYDI KABARIK

Gaziantep Valisi Davut Gül olayla ilgili, "Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimizce yaralı olarak etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı. Gaziantep Valisi Gül ayrıca, Emniyet Müdürlüğü önünde etkisiz hale getirilen kişinin çok sayıda adli kaydının bulunduğunu bildirdi.

4683540.jpg

Emniyet Müdürlüğü binası önünde üzerinde bomba olduğunu söyleyen ve polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen saldırganın 32 yaşındaki Ümit Koçyiğit olduğu ortaya çıktı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altında bulunduğu öğrenilen Ümit Koçyiğit’in daha önceden bir çok suçtan kaydı bulunduğu belirtildi.

4683541.jpg

2016'DA DÜZENLENEN SALDIRIDA 3 POLİS ŞEHİT OLMUŞTU

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü'ne 1 Mayıs 2016’da DEAŞ terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, 3 polis memuru şehit olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN