İstanbul'da metroda elektrikten kaynaklı patlama

İstanbul'da metroda elektrikten kaynaklı patlama

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda elektrikten kaynaklandığı belirtilen yangın çıktı. Vatmanın Veysel Karani-Akşemsettin İstasyonuna çektiği metrodan patlama sesleri geldi. Ekiplerin müdahale ettiği metrodaki yangın söndürüldü. Metro istasyonu ise yolcu taşımacılığına kapatıldı.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda sefer yapan bir metroda, elektrikten kaynaklandığı belirtilen bir yangın meydana geldi. Bunun üzerine vatman, aracı Veysel Karani-Akşemsettin İstasyonuna çekti ve yolcuları tahliye etti.

Daha sonra metrodan patlama sesleri geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ekipler, arızanın giderilmesi için çalışırken, metro istasyonu yolcu taşımacılığına geçici olarak kapatıldı. Durağa gelen yolcular, yetkililer tarafından otobüs duraklarına yönlendirildi.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kazım Karabekir-Mahmutbey arasında yapılmaktadır. Çırçır-Kazım Karabekir istasyonları arası İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN