İzmir'de art arda iki orman yangını

İzmir'de art arda iki orman yangını

İzmir'in Foça ve Seferihisar ilçelerinde ormanlık alanlarda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri Seferihisar'daki yangını söndürürken, Foça'daki yangını kontrol altına almak için müdahalelere devam ediyor.

İzmir Seferihisar'ın Ulamış ilçesinde makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Sabah saatlerinde başlayan yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken, bölgede tehlike olmadığı bildirildi.

5820462-001.jpg

FOÇA'DA İKİNCİ YANGIN

Foça ilçesindeki yangın ise Yenifoça Mahallesi'nde bulunan bir makilik alanda meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede etkili hale gelen alevlere İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Karadan etkili müdahaleyle yangını kontrol altına alma çalışmaları sürerken, çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN