Sarıyer'de korkutan yangın: 2 yaralı

Sarıyer Rumeli Kavağı'nda bir balıkçı barınağında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 2 kişi yaralanırken olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Korkutan yangın, saat 19.15 sıralarında, Rumeli Kavağı Mahallesi Liman Caddesi’nde bulunan balıkçı barınağında çıktı. İddiaya göre midyeciler tarafından depo olarak kullanılan barakada, tüp parlaması sonucu çıkan yangın kısa sürede büyüyerek iki barakaya daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Barakaların yanma anı vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından yangın söndürülürken, 3 baraka kullanılamaz hale geldi.

YANGINDA BARINAKTA BULUNAN 2 KİŞİ YARALANDI

Tüp parlaması sonucu barınakta bulunan ve iş yerinin sahibi oldukları öğrenilen 2 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangının kesin çıkış nedeni itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından belirlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN